• април 11, 2021

Как да печелим от Фосет (faucet) сайтове?

Какво представляват фосет сайтовете и каква е тяхната полза?

Това са сайтове, които раздават безплатно биткойн сатоши или други криптовалути (лайткойн, дашкойн и т.н.). В интернет циркулират хиляди такива сайтове, като всеки ден се появят нови и изчезват стари, което е нещо нормално за този тип сайтове.

Първия въпрос , който си задаваме е какво ще спечелим и дали си струва? Тук всичко зависи от човека и неговото мислене и идеи.

Най-често тези сайтове дават срещу решаване на капча или за дадени задачи ниска заработка в криптовалута, като имат таймер, най-често между 5 или 60 минути, след, което пак влизате и си взимате дадените сатошита. Минуса е че сумата, която дава един сайт е наистина много малка, но това не бива да ви спира , ако намирате за рентабилно да изкарате допълнителни пари от тези сайтове „кранчета“.

Тяхната основна цел е да разпространяват  и популяризират виртуалните валути. Когато започнете да се занимавате с тези сайтове, ще ви изскачат множество реклами за други методи за придобиване на криптовалути – майнинг, търговия, инвестиции, депозити и други, които има голяма вероятност за привлекат интереса ви.

За да подобрите вашите приходи, е хубаво да подбирате бързи фосет сайтове , които плащат редовно, като постоянно търсете нови и нови. Какво имаме предвид под бързи, има множество от тези сайтове, които за 1/100 от цента са ви необходими 2-3 минути, множество изскачащи прозорци и повече 2-3 стъпки за достигане на така желаните сатошита. Избягвайте ги! Почти всички сайтове „кранчета“ имат реферална система, с което може да увеличите приходите си.

Друг проблем , с който може да се сблъскате в тези сайтове е да използват изчислителната мощ на процесора на вашето компютърно устройство, проверявайте редовно дали настъпват резки промени в работата на процесора , при посещаването им.

admin

Read Previous

Утринна роса и залез в Мадан, Родопите

Read Next

Франция и нейните крале

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *