• март 2, 2021

Raid: Shadow Legends – Призоваване и печелене на шампиони (герои)

Играта разполага с над 300 героя от различни фракции и класове. Има много начини да се сдобием с шампиони, които да бъдат все по-силни и висок клас.

Възможностите са да влизаме редовно всеки ден в играта и да получаваме награди за това, на определени дни получаваме герой или различен по цвят кристал (Shard). По време на игра от дроп, както и при изпълнение на куести също са чудесни варианти да се сдобием с един от многото шампиони, предлагаща тази игра.

Има пет вида шампиони, които призоваваме – Common, Uncommon, Rare, Epic, Legendary. Този процес правим в града- като кликнем на Портала (Portal), в който се намират спечелените от нас кристали. Те от своя страна са четири вида подред на силата си – Mystery Shard, Ancient Shard, Void Shard, Sacred Shard  или да ги наречем и по цветове – зелени, сини, лилави, оранжеви. Най- слабите герои се падат от зелените кристали и те са най-масови за спечелване. Най-редките са съответно оранжевите, от които имаме най-голям шанс да ни се падне легендарен шампион. Всеки кристал изисква определено количество монети, за да бъде отворен.

admin

Read Previous

Raid: Shadow Legends – една невероятна фентъзи RPG безплатна игра!

Read Next

Къде са проблемите на Манчестър Юнайтед?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *